Groepsarrangement Kleur & Stijl

Wil jij met een groepje vriendinnen wat gezelligs èn leerzaams doen??? Boek dan dit kleur&stijl arrangement wat plaats vindt in de winkel.

Zijn het de koele kleuren die jou doen stralen?? Of passen bij jou juist kleuren met een gouden ondertoon….

Alle Kleur- & stijlanalyses worden na afloop besproken onder het genot van koffie/ thee met wat lekkere versnaperingen met aansluitend Private shopping.

Tijdens dit gezellige maar zeker ook leerzame Abito-arrangement is de winkel gesloten voor andere  klanten. Zo krijgen  jij en je vriendinnen alle persoonlijke aandacht en de juiste kleur- en stijladviezen.

– We starten met een uitleg over kleurenopbouw en de verdeling van de verschillende kleurtinten. Je leert om al heel anders naar kleuren (en elkaar) te gaan kijken….

– Daarna krijgt iedereen een persoonlijke kleurenanalyse. Je ontdekt dan welke kleurtinten bij jou passen en hoe je ze in je voordeel kan laten werken. Ook krijg je persoonlijk advies over je haarkleur, make up en sieraden.

– Naast het bepalen van jou basis- en trendkleuren is het ook goed om te weten welke kledingstyl jij nu eigenlijk hebt of juist graag zou willen hebben. Door de speciale Abito-stylentest te doen ga je dit ontdekken.

– Na de bovenstaande analyses kan je je opgedane kennis gelijk in de winkel gaan uitproberen. Tijdens de Private Shopping zal ik iedereen die dat wenst van persoonlijk en professioneel advies voorzien.

– Je ontvangt na afloop een kleurenwaaier en map met al jou kleur- en stylconclusies en adviezen.

– dit arrangement is te boeken vanaf 4 personen. Kosten p.p. zijn €39,95