Inbrengen bij Abito

 

Wordt Leverancier van onze tweedehands fashion bij  Abito:

Om constante vernieuwing te kunnen  realiseren van onze tweedehandse fashionafdeling zijn wij op zoek naar jouw “zo goed als bijna nieuwe kleding”, die anders maar in de kast blijft hangen. Zoals die jurk die je prachtig vindt maar helaas niet echt (meer) past, of de laarzen die je iets te klein hebt gekocht, of dat jasje dat eigenlijk toch niet jouw kleur blijkt te zijn. Breng het naar Abito en ik probeer die “overbodige kastvulling” voor jou te verkopen. Je creëert zo meer ruimte in je kast…… en in je hoofd! Bovendien is het super-duurzaam en helemaal van deze tijd.

Om spullen in te brengen, maak je eerst een afspraak per mail of in de winkel zelf. Doe dat ruim vòòr de inbrengperiode, want de ervaring is dat de agenda snel vol komt te staan met inbrengafspraken! En…vol=vol

Onze jaarlijkse inbrengperiodes:

– Vanaf augustus nemen we op afspraak, najaars- en winterartikelen in.

– Vanaf februari nemen we op afspraak, voorjaars- en zomerartikelen in.

Wil jij leverancier van Abito zijn? mail dan naar info@abitosteenwijk.nl

De Abito-spelregels voor het inbrengen van jouw artikelen: 

  • Om artikelen in te brengen, maak je eerst een afspraak  in de winkel of door te mailen naar info@abitosteenwijk.nl 
  • Zorg dat je artikelen er netjes, schoon en heel uitzien en niet ouder zijn dan 2 seizoenen.
  • Breng je artikelen in een stevige tas of bigshopper: Zo blijft het netjes tijdens de opslag.
  • Jouw geselecteerde artikelen worden voor jou exact 2 maanden in onze winkel aangeboden. Ieder artikel bij Abito heeft dan ook een uiterste verkoop datum (UVD). Worden jouw artikelen vòòr de UVD verkocht, dan ontvang jij 30% van de verkoopprijs. Worden jouw artikelen nà de UVD verkocht dan is de opbrengst voor Abito.
  • De artikelen die niet worden geselecteerd, of niet worden verkocht, gaan naar één van onze goede doelen. Op deze website is daar meer informatie over te lezen.
  • Wij bepalen, zo nodig in overleg met jou, de verkoopprijzen. Daarbij wordt rekening gehouden met het merk en hoe het artikel eruit ziet.
  • Ook sieraden en tassen zijn van harte welkom. Echter, artikelen zoals lingerie, pyjama’s, sokken, panty’s, maillots en dergelijke nemen we niet in.
  • In uitzonderingsgevallen is het mogelijk om een beperkt aantal artikelen (maximaal 5) retour te krijgen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om vòòr het verstrijken van de UVD jouw aangegeven retourartikelen op te halen. Ben je te laat, dan kunnen namelijk de betreffende artikelen reeds weg zijn.
  • Abito maakt per kwartaal jouw verkoopopbrengst over op de door jou aangegeven bankrekening.
  • Abito besteedt de grootste zorg aan presentatie, verkoop en veiligheid van jouw ingebrachte artikelen. Inbrengen is echter altijd op eigen risico. Zoek geraakte, gestolen of beschadigde artikelen worden door ons niet vergoed.

 

Tot Ziens bij Abito,  Jeanette Steijn